Pantone® 16-1107
Aluminum

Aluminum repræsenterer et nedtonet farveunivers, hvor det behagelige og minimalistiske får lov til at skabe stilhed i kaos. Det lyse, lette og monokrome uden for mange højtråbende kontraster emmer af harmoni i udviskede kombinationer, der hylder et liv i ro og balance uden for mange forstyrrelser.

Køb farven som swatch →
Aluminum The Well
Swim Cap Saint

Pantone® 16-4526
Swim Cap

Swim Cap udtrykker friskhed og gåpåmod og hylder en let, kølende og aktiv energi. Med sin hybride ’vibe’ bygger farven bro mellem natur og teknologi, hvor unikke løsninger, som er personaliserede ud fra egen viden og erfaringer, søsættes og skaber bevægelsesfrihed til både krop og sind.

Køb farven som swatch →

Pantone® 16-0213
Tea

Tea repræsenterer en drøm om en forskønnet fremtid, hvor der hersker frihed til at lykkedes gennem en kunstnerisk og perspektiverende tilgang til livet. Selv om farven ved første øjekast virker diskret og tilbagetrukket, skaber den i det rette rebelske selskab et tydeligt, meningsfuldt og visionært budskab.

Køb farven som swatch →
Tea Jordan
Orange Tiger Tibi

Pantone® 16-1358
Orange Tiger

Orange Tiger brænder efter en ny virkelighed, hvor man gør op med det pæne og polerede og hylder det uperfekte. Den dominerende og højtråbende farve omfavner nutidens muligheder, og den minder os om ikke at have for travlt med fremtiden men bruge det, vi allerede har til rådighed, til at skabe noget, som ikke findes i forvejen.

Køb farven som swatch →
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.
 

 

 

 

Få fat i alle farverne med pej gruppens farvekort

Alle farver til spring/summer 2023 -  mode og interiør