Pantone® 19-5004 TCXUrban Chic

Urban Chic repræsenterer et autentisk og traditionelt farveunivers med rødder i det velkendte og ud fra et solidt ståsted i den rå, stenede natur. Den befinder sig et sted mellem det udefinerbare og det oprindelige, og åbner op for nye muligheder for at betragte andre og flere facetter af livets grundlæggende anskuelse.

Køb farven som swatch →

Pantone® 16-0545 TCXSplit Pea

Split Pea emmer af solstrejf på en sommerdag og af alt, hvad der spirer og gror. Den er fuld af gåpåmod og handlekraft, og samtidig giver den associationer til det botaniske, romantiske univers. Landlig idyl spirer frem med stil og gør hverdagen til en fest.

Køb farven som swatch →

Pantone® 14-4206 TCXPearl Blue

Pearl Blue repræsenterer drømmen om en fremtid, som gør det muligt at forene det hårde, autonome univers med det bløde, emotionelle indre. Kontrasterne bliver forenede i den sarte blå, der inviterer til at turde vise sårbarhed og rummelighed over for både sindets og tilværelsens mange facetter.

Køb farven som swatch →

Pantone® 19-1627 TCXPort Royale

Port Royale har et eksperimentelt og innovativt udtryk over sig. Den emmer af kreativitet og innovation, og leder tankerne hen mod uanede muligheder og utraditionelle løsninger. Den er fuld af optimisme og nytænkning, og så har den noget på hjerte. Med sin varme glød er den klar til at møde verden med åbenhed og fornyelse.

Køb farven som swatch →
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.