En unik trendrapport, udarbejdet af trendeksperter og plantefolk, sætter fokus på blomster- og plantetrends i det kommende år – herunder et særligt juletema.

Trendrapporten ‘pej greenery’ er et uundværligt kommercielt værktøj, der er designet til at inspirere og guide innovation, konceptudvikling, produktudvikling, styling og markedsføring inden for plante- og blomsterbranchen. Uanset om du er producent, forhandler, sælger eller stylist af planter, blomster, krukker og lignende, er trendrapporten skræddersyet til at hjælpe dig med at skabe produkter og koncepter, der er i tråd med tidens ånd og forbrugernes forventninger.

Rapporten indeholder fire unikke trendtemaer for 2024, samt et særligt juletema med overskriften ‘MInimalistic Christmas’, som du her kan få et sneak peek på.

Foto: Annie Spratt

Minimalistic Christmas

Juletemaet giver plads til et nostalgisk og klart symbolsprog. Vi ser tydelige referencer til symboler, som vi forbinder med jul, hvor kranse, kogler, stjerner og gran er essensen og kernen af vores opfattelse af jul. Vi kommer helt tilbage til det velkendte og dekorerer og pynter op med nøjsomhed og enkelhed.

Foto: Olga

Det letgenkendelige og umiddelbare er i fokus, og vi ser en afdæmpet og naturlig farvepalet. Dog bliver det det enkle juletema også peppet op med individuelle farvedetaljer og forskellige dekorationer.

Nogle af de planter, som vil blive fremtrædende i julen 2024, er ceder, voksblomst, eukalyptus, amaryllus og hyacint.

Opdag mange flere blomster- og plantetrends i pej greenery 2024

Ovenstående artikel er fra pej Greenery 2024. Hvis du vil have mere viden om blomster- og plantetrends, der giver dig mulighed for at skabe produkter og koncepter, der er i tråd med tidens ånd og forbrugernes forventninger, så er rapporten perfekt til dig.

Rapporten indeholder fire unikke trendtemaer for 2024, samt et særligt juletema.

Læs mere om pej greenery 2024