Foredrag / ...

Stine Grubbe

Stine holder foredrag om retail- og IT-branchen, samt koncept- og forretningsudvikling med fokus på salg og kundeloyalitet.

Book Stine

Forbrugeradfærd · Retail · Trends ·

Stine er oprindeligt uddannet farvehandler og dekoratør, og er blandt andet grundlægger af Stine Grubbes Dekoratøruddannelse. Stine er en populær foredragsholder med bred erfaring fra detailbranchen.

Stine arbejder især med forskellige aspekter af salgsoptimering; visual merchandising, kundepsykologi og emotionelle kundetyper, etablering af lokalt engagement og med psykologi indenfor kundeloyalitet. Stines foredrag er konkrete og deltagerne får brugbar viden med hjem, der kan implementeres dagen efter.

Hun skriver bl.a. til forskellige brancheudgivelser og brancheblogs, til fagbøger og holder foredrag og workshops for og om detailhandelen.

I dag løser Stine opgaver som underviser, rådgiver, forretningsudvikler, skribent, workshopleder, debattør, foredragsholder, konceptudvikler, motivator og inspirator for en lang række virksomheder.

Visual merchandising

Foredrag i mini-workshop form der klæder deltagerne på med den vigtigste viden om kundernes færden i butikken – og hvordan vi bedst kan bruge den viden. Foredraget kan stykkes sammen med forskellige områder indenfor dekoration, styling og visual merchandising området, dette aftales nærmere. Foredraget kan desuden sammensættes som en heldags-workshop eller undervisningsforløb for en specifik virksomhed.

– Relevant og interessant foredrag for butikker, marketingafdelinger, handelstands- og cityforeninger o.lign.

Emotionelle kundetyper

De emotionelle kundetyper tager udgangspunkt i blandt andet forskning og over 3000 cases, et solidt teoretisk fundament – og en række anerkendte personanalyse værktøjer, og kortlægger herigennem, hvilke emotionelle (følelsesmæssige) responssystemer, i forløbet op til at din kunde tager en købsbeslutning – uanset om der er tale om små, dagligdagskøb eller større køb. Når du ved hvilken kundetype du har med at gøre, kan du arbejde systematisk og målrettet med at skabe de rette omstændigheder for netop dine kunders købstriggere, fremfor at tage beslutninger ud fra hvad du tror, synes, eller har set andre i branchen gøre. Områder du typisk vil bruge indsigten om de emotionelle kundetyper: Sociale medier, nyhedsmails, blogindlæg, events, annoncer, tekst, grafik, indretning, boliger, produkter/ydelser, blomster, farver, grafik, billeder, visuelt udtryk, logoer osv. Stine Grubbe er certificeret og eksamineret ekspert i emotionelle kundetyper, og er blandt Danmarks mest erfarne foredragsholdere om de emotionelle kundetyper.

– Foredraget kan desuden sammensættes som en heldags-workshop eller undervisningsforløb for en specifik virksomhed.

Køb lokalt! Skab lokalt engagement

Der er ingen tvivl om, at hvis de lokale butikker skal overleve – og endda trives – skal der andre boller på suppen. Markedet og konkurrencen er benhårdt og utilgiveligt – til gengæld har branchen lige nu – i disse Covid-19 mærkede år – et momentum for at skabe et fundament for en fremtid med en blomstrende detailhandel. Men det kræver at vi griber det momentum – og at vi (tør) gøre nogle ting anderledes.

Stine Grubbe var blandt de første til at holde denne type foredrag, og blandt de første til sætte fokus på nødvendigheden af en ny dagsorden for detailbranchen. I dette konkrete foredrag går vi kigger vi på konkrete cases og succeser med lokalt engagement – og får øjnene op for hvad der gik galt – og hvad vi skal gøre i stedet.

– Relevant foredrag for butikker, handelsstands- og cityforeninger, brancheforeninger, bestyrelser, netværksgrupper o.lign. Foredraget kan desuden sammensættes som en heldags-workshop eller undervisningsforløb for handelsfællesskaber, erhverv-i-gadeplan forløb o.lign.

Forskning om psykologien bag loyalitet

Hvad skaber – egentlig – loyalitet? Sådan en ægte, dybfølt loyalitet der ikke kræver bonus, samlemærker eller rabat? Virkelig interessant foredrag om hvad forskning har opdaget og dokumenteret omkring loyalitet og dermed også kundeloyalitet – og et værdifuldt indblik hvordan vi kan tage den forskning og bruge i virksomheder og butikker. Et populært og særdeles øjenåbnende foredrag der skaber eftertænksomhed og sætter nogle af de tiltag og aktiviteter der bruges enorme ressourcer på, i et helt nyt perspektiv – og synliggør nødvendigheden af at (turde) gøre og tænke anderledes, en vi ofte gør i branchen.

– Relevant og interessant både for både butiksejeren, bestyrelsen og markedsudvalget.

Sådan kommer du i pressen – uanset hvem du er, og hvad du sælger!

PR og synlighed i pressen (og andre steder) er på mange måder en fantastisk mulighed for at skabe en særlig værdifuld opmærksomhed hos kunderne, uanset om du er butik, producent eller agent. Et inspirerende og praktisk behind-the-scenes indblik i de tre vigtigste elementer i godt gør-det-selv PR-arbejde, og få også eksempler på, hvordan rådgiver og foredragsholder Stine Grubbe selv har skaffet synlighed i flere af de største medier, UDEN en journalist uddannelse, UDEN at det har kostet en krone og UDEN at have et kæmpe netværk i branchen – og hvordan du kan gøre præcis det samme. Foredraget kan desuden sammensættes som en heldags-workshop.

– Relevant for producenter, designere, rådgivere, butiksejere – kort sagt – alle med et produkt de gerne vil sælge.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD dash MM dash YYYY
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.