Foredrag / ...

Pernille Kirstine Møller

Vil du have et foredrag om digitale medier, storytelling, kommunikation, fremtidens teknologi og trends generelt, er Pernille det rigtige valg!

Book Pernille

Design · Digital · Farver · Kommunikation · Trends ·

Pernille har været tilknyttet pej gruppen siden 2012. Hun har været en fast del af huset frem til 2017, hvor hun var ansvarlig for pej gruppens trendudgivelser. Efterfølgende har Pernille startet konsulentvirksomheden Curated og taget en Cand.it. i kommunikation og organisation.

Pernille er tilknyttet forskellige projekter internt og eksternt samt holder foredrag i pej gruppens regi. Pernille analyserer trends og tendenser hos den moderne forbruger, og kombinerer dette med den nyeste viden, som gør sig gældende inden for digitale tendenser. På den måde kan Pernille skabe sammenhæng mellem hvordan disse to parametre kan gå op i en højere enhed i jeres produktudvikling og strategi.

Storydoing og digital formidling

Sociale medier har stor indflydelse på, hvordan nutidens forbrugere agerer og handler. Forbrugeren er selektiv og bevidst om brandværdi, og er også blevet ekspert i at brande sig selv. Det betyder også at forbrugeren er opmærksom på hvilke brands de omgiver sig med og den historie de udvalgte brands fortæller. For et brand betyder det, at fortællingen om et givent produktet ikke længere er nok. Det er storytelling – og måske endda storydoing – der skal motivere til interaktion og et ultimativt salg.

Det fysiske vs. det digitale fællesskab

Fællesskabet er en af tidens større værdier. At være sammen fysisk er, i en digital verden, elementær og livsnødvendigt for mennesket. Men, paradoksalt nok, er det digitale fællesskab også af større betydning end tidligere samtidig med at strømninger i det digitale fællesskab udvikles og ændres konstant. Dette foredrag belyser hvilke strømninger, der er vigtige at være opmærksom på og hvordan det digitale fællesskab ser ud.

Design og trends

Hvad bliver de største tendenser indenfor design, interiør og mode de kommende år? Med udgangspunkt i pej gruppens skandinaviske trendmaterialer til livsstilsbrancherne indeholder dette foredrag sæsonbaserede trendtemaer med farver, farvekombinationer, materialer, print etc. Præsentationen krydres med film og referencer til designere, musikere, butikker og andet inspirationsmateriale, som kan benyttes i det videre arbejde med sæsonen.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD dash MM dash YYYY
Dit navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.