Case

Ege Awards video

Vi har udarbejdet video til Ege Awards.

Problemstilling

Til vores internationale design award havde vi brug for en visualisering af de nominerede projekter. Vi udviklede selv konceptet for filmen – herunder kronologi, speak og visuelle elementer men behøvede hjælp til at sætte det hele sammen til en helstøbt film.

Ege

Udvikling

Filmproduktionen tog udgangspunkt i et skriftligt og mundtligt brief samt delelementer leveret af os. Opgaven blev hurtigt forstået, og efter nogle korrekturgange var den færdige film klar. Under udviklingen fik vi hjælp til valg af underlægningsmusik, hvilket også lettede processen for os.

Line og Bente

Vi gi’r en kop kaffe (eller te)..

Kig forbi, og få en snak med Bente og Line.
Send os en mail på [email protected] eller ring på 9711 8900.

Ege

Resultatet

Med sine visuelle effekter, speak og underlægningsmusik formåede filmen at skabe den helt rigtige stemning til vores design award show. Samtidig hjalp den os til at skabe en struktur for uddelingen af awardens tre priser, idet filmen blev redigeret til at kunne pauses undervejs, så præmieoverrækkelsen kunne finde sted løbende.

Ege

Om projektet

"Vi oplevede et rigtig godt samarbejde omkring filmprojektet, hvor vi fik sparring og assistance på de områder, som vi ikke selv mestrer i huset. Samtidig havde vi en klar forestilling om det færdige resultat, som blev imødekommet. Det vigtige for os ved projektet var en hurtig og effektiv produktion og korrekturgang, og også her blev vores ønsker indfriet."

– Mette Frydensbjerg Jacobsen, Ege Group

kaffe

Kig forbi til en kop!


Vi fortæller altid gerne mere om muligheden for at hjælpe dig med at komme ud over rampen med dit budskab. Kontakt os på tlf. 97 11 89 00 eller [email protected]

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her er vi omtalt