Case

Design, opsætning og bogudgivelse

Vi har hjulpet Martin Michael Frederiksen, som er iværksætter og forfatter, med at designe, opsætte og udgive bogen 'Direktørens guide til IT-projekter, der ikke må gå galt'.

Direktørens guide til IT-projekter der ikke må gå galt

Problemstilling

Det er altid en udfordring at skrive en god og relevant bog, og det bliver ikke lettere hvis man selv skal løse alle opgaver: Manuskript, koncept, illustrationer, korrekturlæsning og koordinering med trykkeriet. Det kan være en god idé at gå til et etableret forlag, hvor man møder rutinerede kræfter med årelang erfaring. Derfor var pej gruppen et godt sted at udgive bogen.

Martin

Udvikling

I modsætning til mange andre forfattere har jeg også en baggrund indenfor design, så konceptoplægget blev fælles, og jeg stod udsædvanligt nok for at lave grafik til en del af bogen. Til gengæld holdt jeg mig langt væk fra art direction og alt med layout. Det var en fin arbejdsmetode, fordi jeg fik godt kreativt input og holdt mig til at løse illustrationsopgaver, der hang direkte sammen med bogens tekst.

Line og Bente

Vi gi’r en kop kaffe (eller te)..

Kig forbi, og få en snak med Bente og Line.
Send os en mail på [email protected] eller ring på 9711 8900.

Resultatet

Bogen henvender sig til ledere, der håber at det med it går over. Det er en bog om et emne, som læserne dybest set helst brugte mindre tid på. Bogen har fået ros fra målgruppen, fordi den er overskuelig, indeholder korte og ret skarpe kapitler, og så kan man læse den i små etaper. Man kan også nøjes med at læse udvalgte dele af bogen, og det er let at finde rundt i de fire sektioner. Som forfatter er jeg meget tilfreds med at have skrevet en fagbog, der også kan anvendes som opslagsværk.

Om projektet

"Hele processen fra start til slut gik absolut smertefrit bortset fra et mindre problem, da bogen blev leveret fra trykkeriet. Den slags kan jo ske, og alt blev fikset uden min medvirken. Det er på en meget god måde et billede på projektet – egentlig tror jeg der var andre ting, der drillede undervejs, men det var ikke min hovedpine. Jeg deltog mest i møder, hvor vi gennemgik layout og diskuterede muligheder. Det var kreativt, konstruktivt og godt, og mængden af bøvl jeg blev konfronteret med undervejs var absolut minimal."

kaffe

Kig forbi til en kop!


Vi fortæller altid gerne mere om muligheden for at hjælpe dig med at komme ud over rampen med dit budskab. Kontakt os på tlf. 97 11 89 00 eller [email protected]

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her er vi omtalt