Vi hjælper med branchespecifik publicering – fra idé til produktion

Client Publishing

Tekst · Korrektur · Grafisk · Tryk · Konceptudvikling · Sparring ·

Brænd igennem overfor dine kunder

Hvis du har en idé til en bog, men mangler ordene, eller hvis din virksomhed står over for en vigtig milepæl, og du ønsker at fejre det med et særligt magasin eller en hjemmeside, men mangler viden om, hvordan det bedst gribes an, er vi her for at hjælpe. Vi forstår vigtigheden af at skabe indhold, der skiller sig ud, giver viden og værdi til din målgruppe.

Et eksempel på vores arbejde er vores hjælp med udgivelsen af en række inspirations- og vidensbøger. Vi kan hjælpe dig fra idé til færdig udgivelse, og kan tage hånd om både tekst, korrektur, grafisk opsætning og tryk.

Vi kan også hjælpe din virksomhed, organisation eller messe med at udvikle, skrive, redigere, opsætte og producere målrettede magasiner til både B2B- og B2C-markedet. Vi kan levere delelementer til magasiner, bistå med redaktionel udvikling og produktion, eller stå for hele udgivelsen. Vi kan også levere artikler til jeres hjemmeside eller skrive jeres historie, så den fænger bedst muligt.

Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at brænde igennem overfor dine kunder. Vi forstår din branche og hjælper dig gerne med at formidle dit budskab – fra idé til færdigt koncept.

Få sparring til dine næste udgivelser

Magasiner

Vi kan hjælpe med at udvikle, skrive, redigere, opsætte og producere målrettede magasiner til både B2B- og B2C-markedet.

Bogudgivelser

Fra idé til færdig udgivelse, vi kan tage hånd om både tekst, korrektur, grafisk opsætning og tryk.

Pressemeddelelser

Vi kan hjælpe med at formidle dit budskab gennem effektive og målrettede pressemeddelelser.

Artikler

Vi kan skrive artikler til dit site, dit magasin eller artikler om dig, der skal i andre medier.

Oversættelser

Vi kan hjælpe med at oversætte dit indhold til forskellige sprog for at nå en bredere målgruppe.

Hjemmeside

Vi kan hjælpe med at udvikle og vedligeholde din hjemmeside, så den altid er opdateret og relevant for din målgruppe.

Sociale medier

Vi kan hjælpe med at skabe engagerende og relevant indhold til dine sociale medieplatforme.

Det siger vores kunder

Fem stjerner

"Hele processen fra start til slut gik absolut smertefrit. Egentlig tror jeg der var flere ting, der drillede undervejs i projektet, men det var ikke min hovedpine. Det var kreativt, konstruktivt og godt, og mængden af bøvl jeg blev konfronteret med undervejs var absolut minimal."

– Martin Michael Frederiksen, iværksætter, foredragsholder og forfatter

Kontakt os i dag

Vi fortæller altid gerne mere om muligheden for at hjælpe dig med at komme ud over rampen med dit budskab. Kontakt Bente eller Line på tlf. 97 11 89 00 eller [email protected].

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

"Vi hjælper med at skabe unikt, fængende og visuelt lækkert content i tråd med tidens trends. Formålet er værdiskabelse for dine kunder og din forretning."

– Louise Byg Kongsholm, CEO hos pej gruppen